~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................................* Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" (http://arkadiko.blogspot.gr/ )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018)

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018)
............. ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - (Ιστολόγιο 1ο))
No news good news.....


"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η εταιρεία ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ διοργανώνει στην Βυτίνα ημερίδα με θέμα: «Αειφόρος Ανάπτυξη με την Συνεργασία των Τοπικών Κοινοτήτων στην Περιοχή του Μαινάλου» το Σάββατο 21/4/2018,

    Εκδήλωση - Ημερίδα    


Η εταιρεία ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ κλείνει φέτος τα δέκα χρόνια λειτουργίας και δράσεων της στην Αρκαδία και διοργανώνει στην Βυτίνα (Grand Vitina Hotel) το Σάββατο 21/4/2018, με ώρα έναρξης 9,30 π.μ., εκδήλωση – ημερίδα με θέμα: «Αειφόρος Ανάπτυξη με την Συνεργασία των Τοπικών Κοινοτήτων στην Περιοχή του Μαινάλου», εκδήλωση που εντάσσεται στο πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών: «Sustainable Development Solutions Network (SDSN)».
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τις εισηγήσεις τους διακεκριμένοι επιστήμονες και σημαντικοί εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας. 
H καθηγήτρια Φοίβη Κουντούρη (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Ο.Π.Α.) ο καθηγητής Ανδρέας Παπανδρέου (Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης Ε.Κ.Π.Α), o τεχνολόγος περιβάλλοντος και διαχείρισης αποβλήτων Βαγγέλης Τερζής, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Νίκος Δέδες, ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Διατροφής Λεωνίδας Καρίγιαννης, ο Κωσταντίνος Μαρινάκος, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και ο οινοποιός Νώντας Σπυρόπουλος, ενώ τις τρεις θεματικές συζητήσεις για την Αειφόρο Ανάπτυξη από την ακαδημαϊκή θεώρηση, από επιχειρηματική θεώρηση και από πολιτική θεώρηση, καθώς και το στρογγυλό τραπέζι θα διευθύνουν τα μέλη της Αεί Μαίναλον Τρύφων Κολλίντζας, Κώστας Σπυρόπουλος, Γιάννης Μίνογλου και Τάκης Σπηλιόπουλος.
Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, και οι δήμαρχοι Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, και Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ενώ θα προβληθεί η ταινία: «Losing Hope - Making Hope», των Χρήστου Γιατράκου και Χριστίνας Γαρδικιώτη, μια ταινία για την μπλε οικονομία στον Πάρνωνα, που φτιάχτηκε το 2017 στα εργαστήρια του Δήμου Τρίπολης «STORYDOC».Την εκδήλωση θα ανοίξουν με χαιρετισμούς τους ο πρόεδρος της Αεί Μαίναλον Βασίλης Κουνέλης και ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλης Γιαννακάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου