~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................................* Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" (http://arkadiko.blogspot.gr/ )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018)

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018)
............. ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - (Ιστολόγιο 1ο))
No news good news.....


"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Νεκρός κυβερνήτης εκπαιδευτικού της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Βλαχοκερασιά στα σύνορα Αρκαδίας και Λακωνίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

t2-630.jpg

Δικινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-2 της Πολεμικής Αεροπορίας
 | ΕUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Νεκρός στα συντρίμμια του αεροσκάφους βρέθηκε ο κυβερνήτης του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έπεσε στις 8:50 το πρωί σε απόσταση περίπου 7 ναυτικά μίλια βόρεια της Σπάρτης και συγκεκριμένα στην περιοχή Βλαχοκερασιά στα σύνορα Αρκαδίας και Λακωνίας. Πρόκειται για τον 39χρονο επισμηναγό Ν.Β., πατέρα δύο παιδιών, που είχε μεγάλη πτητική εμπειρία, με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών. Το θύμα έχει δίδυμο αδελφό που υπηρετεί στην ίδια μοίρα. Ο πιλότος, ο οποίος χρησιμοποίησε το εκτινασσόμενο κάθισμα, ειδοποίησε από το έδαφος και τον βρήκαν πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο 251 ΓΝΑ, ενώ ο άλλος βρέθηκε εντός του αεροσκάφους. Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις που είναι αναγκαία η εγκατάλειψη του αεροσκάφους, πάντα εκτινάσσεται πρώτος ο δεύτερος πιλότος, ο οποίος είναι ο εκπαιδευτής και κάθεται στην πίσω θέση. Στην επιχείρηση συμμετείχαν ένα ελικόπτερο, ένα C-130 και ένα Super Puma με άτομα από τη Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων Διάσωσης, όπως και οκτώ άτομα της ΕΜΑΚ. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έχει ορίσει επιτροπή εμπειρογνωμόνων με σκοπό τη διερεύνηση του δυστυχήματος.

   Τριήμερο πένθος στην Πολεμική Αεροπορία   

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε τη σημερινή «πολύ δύσκολη μέρα» και γνωστοποίησε ότι θα κηρυχθεί τριήμερο πένθος στην Πολεμική Αεροπορία. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους, ο Π. Καμμένος τόνισε ότι οι δύο πιλότοι ήταν έμπειροι, ενώ η άσκηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβη το δυστύχημα ήταν πτήση περιδίνησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεν βγήκε ποτέ από τα σύννεφα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου